Új válasz 

A téma értékelése:
  • 1 Szavazatok - 5 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HOBBIMILLIOMOS tapasztalatok
06-11-2010, 04:50 PM
Üzenet: #31
RE: HOBBIMILLIOMOS tapasztalatok
Szia!

Köszi az affiliate oldallal kapcsolatos válaszokat, de sajnos úgy tűnik mégsem fogom tudni használni. Beregisztráltam, fel is raktam egy pár hirdetést, de le is fogom őket szedni, mert most látom, hogy "A jutalék kifizetése minden hónap első tíz napjában történik a médiatulajdonos beérkezett számlájának ellenében." Azt hittem, ugyanúgy működik mint az Etarget vagy az Adsense, hogy nem kell számlát adni.

Norka
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
06-22-2010, 12:05 AM
Üzenet: #32
RE: Affiliate
Szia,

Köszönöm Angolnyelvtan segítségét. Csak, hogy hivatalos forrásból is megerősítést kapj:

- Tetszőleges számú honlapon jelentetheted meg a hirdetéseket.
- A szolgáltatás maga ingyenes médiatulajdonos oldalról. Számlázással kapcsolatban, amennyiben van barátnak, rokonnak cége, érdemes felvenni a tevékenységi kört és céggel számlázni. Magánszemélynek is ki tudjuk fizetni a jutalékot, de ebben az esetben mi adózzuk le az összeget, így a jutalék sokkal kevesebb lesz.
- Egy oldalon tetszőleges számú hirdetés jeleníthető meg.

Melyik elérhetőségünkre irtál nekünk? Ha netán valami elkerülte a figyelmünket, elnézést érte. Jelenleg nem találok megválaszolatlan e-mailt. eTargetnél és Adsense-nél ugyanúgy le kell adózni a jövedelmet, még ha nem is kérnek számlát, neked kell elszámolnod vele.

Remélem segítettem. Ha bármi kérdés, kérés akad, itt elérsz minket: http://affiliate.hu/kapcsolat

Legjobbakat,
Rudi

(06-05-2010 04:33 AM)Norka Írta:  Sziasztok!

Regisztrált már valaki az http://affiliate.hu/ oldalon? Olyan mint az Adsense?
Én addig nem akarok regisztrálni, míg választ nem kapok a kérdéseimre, de eddig nekik hiába írtam. Megköszönném, ha valaki aki regisztrált és már használja a rendszert, tudna válaszolni egy pár kérdésemre:

- Hány honlapon enged megjelentetni hirdetést?
- Ez is ingyenes?
- Számlát ugye nem kell adni?
- Etarget hirdetések lehetnek mellette?
- Egy oldalon hány hirdetés lehet?
- Egyáltalán hogyan néznek ki ezek a hirdetések? Szabadon alakíthatóak?
Esetleg feltehetnétek ide példának olyan honlapot, amin vár van ilyen hirdetés.

Köszi! Norka
Válasz idézéssel
06-30-2010, 04:57 AM
Üzenet: #33
Szia Rudi!

Köszi a válaszokat! Én eredetileg is éppen arra az elérhetőségre írtam, amit említesz. Erre nem reagált senki, de Te most már mindent megválaszoltál, nincs több kérdésem :o)) Köszi!

Nóri
Válasz idézéssel
08-30-2010, 07:52 PM
Üzenet: #34
Sziasztok!

Én teljesen kezdő vagyok a Hobbimilliomos tapasztalatokban. Még meg sem vásároltam a Hobbimilliomos3 csomagot, előtte még szeretnék alaposan informálódni, mert a neten olvasni ilyet is, és olyat is. Az ötlet nagyon tetszik, és nagyon megfogott. A kérdésem az az, hogy van már olyan köztetek, aki Kovács Ádám által leírtakat ténylegesen csinálja, és működik is. Éppen most nincs munkám, és van időm ezzel foglalkozni, mivel anyagilag van még min javítanom, ezért a Hobbimilliomos megvásárlásának összegét valószínüleg csak kölcsön pénzből tudnám megoldani. Úgyhogy amennyire lehet biztosra kell mennem a módszerrel kapcsolatban, hogy tényleg úgy működik, ahogy azt Ádám leírta.

Továbbá azt sem értem, hogy hol, kinél vegyem meg, mert a webwn különböző helyeken más más összeget kérnek (gondolom a partnerek).
Én személy szerint addig nem ajánlom partner programban sem, amíg nem próbáltam, és nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy tényleg működik, úgy ahogy az reklámozva van.

Tud valaki válaszokat adni?

Köszönöm.
Válasz idézéssel
09-01-2010, 10:27 AM
Üzenet: #35
Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet hirdetéseket beszúrni egy aktuális poszt címe és a szöveg közé, valamint a szöveg végére?

Köszi
Válasz idézéssel
Új válasz 

Fórumra ugrás: