Új válasz 

A téma értékelése:
  • 1 Szavazatok - 5 Átlag
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Budapesti nyelviskolák
02-28-2010, 12:18 PM
Üzenet: #11
RE: Budapesti nyelviskolák
Nem tudom. A cég hivatalos álláspontja szerint, március 30-ig megkapom a januárit és februárit....
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
02-28-2010, 09:55 PM
Üzenet: #12
Huh Drukkolok neked, komolyan. Addig én sem csinálnék semmit. De azt hiszem fél szemmel másik munka után néznék. A Be Happy nyelviskola nagyon jó, minden szempontból. Meg vannak még rendesek. Le kell nyomozni őket, mielőtt az ember odamegy.
Szerző weblapjának megtekintése Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
03-01-2010, 12:50 AM (Üzenet szerkesztésének időpontja: 03-01-2010 - 01:01 AM. Szerkesztette: bambula.)
Üzenet: #13
köszi. elég nagy szarban vok. gondolhatod, hogy ha nincs fizum, akkor miből fizetem a számláimat, na meg a kajáról nem is beszélve. egy haverom mesélte, hogy egy 40 év körüli, csak azért feküdne le vele, hogy kaját kaphasson... itt tartunk. Nyelviskolába SOHAAAAAAAAAA! innen nyáron úgyis elmegyek, one way 2... itt hamarosan minden összedől minden. emberek százezrei kerülnek hamarosan utcára, és az új kormány max 1-2 évig tudja ,,kozmetikázni" a fenntarthatatlant, aztán a pokol kapui kinyílnak..akkor már nem szeretnék itt lenni...
természetes, h melót keres az ember. de senki nem kell sehová. overeducated emberek ülnek otthon, és merengenek azon, hogy ezért tanultak? ez egy gyarmat, és rosszabb mint bármelyik diktatúra...ott legalább tudja az ember, hogy miért jön az a bizonyos autó....itt viszont teljes BIZONYTALANSÁG VAN!!!!!!!!!el kell innen húzni
Itt egy reakció a hivatalos ügyvezetői beszámolóra ( nevek természetesen kitakarva):

Kedves XZ!

Koszonom az un. "Ugyvezetoi tajekoztatot", amit magam inkabb ugy neveznek, hogy "hogyan magyarazzuk a bizonyitvanyt es kergessunk almokat a semmibol". Ha jol ertem, szamunkra (tanarokra) az egesznek az az uzenete, hogy marciusban megint nem kapunk egy vasat sem. Kerdesem viszont, hogy ha mar ennyire optimista a vezetoseg, hogy beindul a gepezet a masodik felevben, miert nem vesznek fel bankhitelt, hogy a csoro tanarokat kartalanitsak. Vegul is mi visszuk a ceget a hatunkon, nem ok, nemde? Gyalazat, amit a tanarokkal muvelnek, en meg a decemberi illetmenyemet sem kaptam meg es most varhatok ra meg egy honapig! Nem a levegobe beszelek, volt alkalmam mas orszagos nyelviskolakkal is egyuttmukodni, de ilyen alabecsulest es inkorrektseget egy helyen sem tapasztaltam. Szerencsere mar nincs sok oram a "Company"-nal, de mar vagom a centit.

Udvozlettel:
Kispista
Válasz idézéssel
03-02-2010, 11:28 PM
Üzenet: #14
Nem semmi ez a történet, drukkolok neked ám!!!
Válasz idézéssel
03-03-2010, 01:32 PM
Üzenet: #15
mozgolódnak a tanarak....nem is olyan birka már ez a réteg, hogy bármit meglehetne tenni velü(n)k? közben ismeretlen meteorok, fireballok illetve UFOk köröznek felettünk? elfogyott a maja naptár? vagy netán: Tom Hanks érkezett meg a légtérbe az Apollo 13-mal lapos szögben.De ami még valószínűbb, hogy Magdi anyus tér vissza a Mennyországból a Mátyás király térre Smile (írta egy kommentelő a neten)
Válasz idézéssel
03-03-2010, 07:53 PM
Üzenet: #16
Egyértelműen Magdi anyus visszatérte az ok!Cool

Figyelj már, ezt a sztorit a Munkahelyi Terror blogra be kéne küldeni. Több ezren olvassák egy nap. Nem szeretem annyira azt a blogot, mert annyira sok gyalázkodás folyik benne, de elég hatékony, és nem kell felfedned, hogy ki vagy, tehát nem esel el a fizudtól!

Egy próbát megér.
Válasz idézéssel
03-04-2010, 03:34 AM
Üzenet: #17
ok. jah én is szoktam olvasgatni a blogot. de mint mondottam, kivárom a végét
Válasz idézéssel
03-08-2010, 02:45 AM
Üzenet: #18
persze kíváncsian várom a március hónap végét....h tényleg fizetnek-e addig
Válasz idézéssel
03-13-2010, 12:39 AM
Üzenet: #19
mindjárt március 15-e van, és megmondom őszintén már magam se tudom, h mit gondoljak...miről van szó? a tanarak mint már említettem fentebb, kezdenek bepipulni: perelés, inkasszó stb. ez visszafelé is elsülhet. ráadásul az egyik kollegámtól visszarendelték a laptopot...nem tudom e utóbbi dolgot mire vélni....kezdek aggódni...
Válasz idézéssel
03-14-2010, 07:14 AM
Üzenet: #20
Lehet, hogy teljesen naiv a kérdés, de lehetséges ilyenkor a cég könyvelőjével felvenni a kapcsolatot? Csak azért mert egy könyvelő is bajba sodorja ilyenkor magát, vagy hülyeséget mondok?
Válasz idézéssel
Új válasz 

Fórumra ugrás: